• Grootste aanbod van Nederland
  • Ruim 45 jaar ervaring
  • Snelle levering
  • Grote voorraad

Angelus verfproducten Basisverfset

Angelus 

Angelus Lederen acrylverf zal niet scheuren of barsten bij de juiste voorbereiding en gebruik op uw sneakers (of andere lederwaren).  Eenmaal volledig droog, zal Angelus  Leather Paint volledig waterafstotend zijn.

De verf is op waterbasis en is mengbaar voor talloze aangepaste kleuren! 

Schoenen_Merel_Voor_Na  

Voor                                                                                               Na

De basisset

De basisset bevat de kleuren: Zwart, Wit, Rood, Blauw en Geel. Met deze primaire kleuren kunt u bijna alle kleuren mengen!

De set bevat ook leather preparer en deglazer.

Leather preparer/Deglazer

Voor het voorbereiden van het leer (waardoor de verf beter hecht en een mooier resultaat krijgt) kunt u het beste de leather preparer and deglazer gebruiken.

Vernis/finisher

De acrylicfinisher kunt u over de acrylverf heen aanbrengen als extra beschermingslaag.

*Angelus heeft op youtube een eigen kanaal waarop uitleg te vinden is over het veelzijdige gebruik van de producten. Zeker de moeite waard!

Angelus_alle kleuren_5-11-2020_bewerkt_vierkant

 

Merk Angelus
Titel verfproducten Basisverfset
Kleur assorti
Inhoud 29,5 ml
Artikelnummer 814.01angelus1

Het gebruik van lijmen, oplosmiddelen en verven is voor eigen risico. Dit geldt zowel voor uw gezondheid als voor de manier waarop u deze producten gebruikt.

Let op dat u de ruimte voldoende ventileert en maak gebruik van bescherming voor uw huid (handschoenen), ogen (bril, mocht het spetteren) en neus en mond bij nevel van spuitverf.

Kleuren kunnen afwijken van het origineel. Dit kan te maken hebben met verschillende leveringen / verfbad en uiteraard met de beeldscherminstellingen van uw computer of tablet.

Bij verf kan het liggen aan de ondergrond. Is het leer licht van kleur, dan zal de verf/inkt ook redelijk licht blijven, maar bij een verkleurd of donderder stuk leer, heeft dit ook een donkerder resultaat.

STANDARD

Kleurkaart_Angelus_NEWER_KLEURNAMEN

 

METALLIC

Kleurkaart_Angelus_Metallic_KLEURNAMEN

 

PEARLESCENT 

Angelus_Kleurkaart_Pearlescent_METKLEURNAMEN