• Grootste aanbod van Nederland
  • Ruim 45 jaar ervaring
  • Snelle levering
  • Grote voorraad

Eco-Flo Cova colors Glow in the Dark 62 ml glow in the dark

Cova colors kleurenkaart

Eco-Flo Cova Colors

Eco-Flo Cova Color is acrylverf speciaal voor plantaardig gelooid leer (tuigleer). Het is een dekkende verf maar kan verdunt worden met water. Wordt er veel water toegevoegd dan kan de verf erg transparant worden (vergelijkbaar met aquarel). Onderling met elkaar te mengen om een nog groter kleurenpallet te krijgen.

 

Werkwijze:

Voorbereiden van het verfoppervlak

Maak het leer vetvrij met bijv. water en een beetje natuur of schoonmaakazijn (ongekleurd).

Aanbrengen van de verf

Zorg dat je de verf goed doorroert evt. schudden (let op luchtbellen). Het beste kunt u het aanbrengen met synthetische kwasten voor Acrylverf. Om een glad resultaat te behalen adviseren wij om een schone goede kwaliteit verfkwast te gebruiken. Gebruik lange dunne lagen verf om een mooi glad resultaat te behalen. Tussen de lagen door kunt u het beste zo’n 15-30 minuten droogtijd aanhouden.

Nabehandeling van het verfoppervlak

Wij adviseren altijd om een soort vernislaag aan te brengen in dit geval adviseren wij om binnen de Eco-Flo lijn te blijven. Geschikte producten zijn de Super Shene, Satin Shene of Carnauba Creme  (zie productpagina’s voor meer informatie).


Let op: verflaag vervaagt/verdwijnt door wrijving en blootstelling aan zon en regen

Merk Eco-Flo
Titel Cova colors Glow in the Dark 62 ml glow in the dark
Kleur Glow in the Dark
Inhoud 62 ml
Artikelnummer 814.38SGlow

Het gebruik van lijmen, oplosmiddelen en verven is voor eigen risico. Dit geldt zowel voor uw gezondheid als voor de manier waarop u deze producten gebruikt.

Let op dat u de ruimte voldoende ventileert en maak gebruik van bescherming voor uw huid (handschoenen), ogen (bril, mocht het spetteren) en neus en mond bij nevel van spuitverf.