• Grootste aanbod van Nederland
  • Ruim 45 jaar ervaring
  • Snelle levering
  • Grote voorraad

Eco-Flo Cova colors Neon Oranje 62 ml neon oranje

Eco-Flo Cova Colors

Eco-Flo Cova Color is acrylverf speciaal voor plantaardig gelooid leer (tuigleer). Het is een dekkende verf maar kan verdunt worden met water. Wordt er veel water toegevoegd dan kan de verf erg transparant worden (vergelijkbaar met aquarel). Onderling met elkaar te mengen om een nog groter kleurenpallet te krijgen.

*Let op: verflaag vervaagt/verdwijnt door wrijving en blootstelling aan zon en regen

Merk Eco-Flo
Titel Cova colors Neon Oranje 62 ml neon oranje
Kleur Neon Oranje
Inhoud 62 ml
Artikelnummer 814.38SNeono

Het gebruik van lijmen, oplosmiddelen en verven is voor eigen risico. Dit geldt zowel voor uw gezondheid als voor de manier waarop u deze producten gebruikt.

Let op dat u de ruimte voldoende ventileert en maak gebruik van bescherming voor uw huid (handschoenen), ogen (bril, mocht het spetteren) en neus en mond bij nevel van spuitverf.

Kleuren kunnen afwijken van het origineel. Dit kan te maken hebben met verschillende leveringen / verfbad en uiteraard met de beeldscherminstellingen van uw computer of tablet.

Bij verf kan het liggen aan de ondergrond. Is het leer licht van kleur, dan zal de verf/inkt ook redelijk licht blijven, maar bij een verkleurd of donderder stuk leer, heeft dit ook een donkerder resultaat.

Eco-Flo Cova Colors

Voorbereiden van het verfoppervlak

Maak het leer vetvrij met bijv. water en een beetje natuur of schoonmaakazijn (ongekleurd).

Aanbrengen van de verf

Zorg dat je de verf goed doorroert evt. schudden (let op luchtbellen). Het beste kunt u het aanbrengen met synthetische kwasten voor Acrylverf. Om een glad resultaat te behalen adviseren wij om een schone goede kwaliteit verfkwast te gebruiken. Gebruik lange dunne lagen verf om een mooi glad resultaat te behalen. Tussen de lagen door kunt u het beste zo’n 15-30 minuten droogtijd aanhouden.

Nabehandeling van het verfoppervlak

Wij adviseren altijd om een soort vernislaag aan te brengen in dit geval adviseren wij om binnen de Eco-Flo lijn te blijven. Geschikte producten zijn de Super Shene, Satin Shene of Carnauba Creme  (zie productpagina’s voor meer informatie).

Cova colors kleurenkaart