• Grootste aanbod van Nederland
  • Ruim 45 jaar ervaring
  • Snelle levering
  • Grote voorraad

Bestellen bij Boomsma

Hoe gaan wij te werk?

U wordt via email op de hoogte gehouden van de status van uw bestelling. U dient dus het juiste emailadres in te vullen.

Direct nadat u de bestelling op onze webwinkel hebt afgerond, ontvangt u hiervan een bevestiging per email. 
Hierin staan de door u ingevulde factuur en afleveradresgegevens, de artikelen en een beraming van de verzendkosten en het totaalbedrag mits alle artikelen uit voorraad leverbaar zijn. 

Onze website geeft niet de actuele voorraadstatus weer.

De bestelling wordt diezelfde of eerstvolgende werkdag (Na vrijdag 12 uur zijn wij gesloten tot maandag 9 uur) voor u apart gelegd en u wordt via email op de hoogte gebracht als artikelen niet uit voorraad leverbaar zijn. Hierna ontvangt u per email een berekening van de artikelen die uit voorraad leverbaar zijn.

Na ontvangst van betaling wordt de bestelling geleverd aan PostNL binnen 1 a 2 werkdagen (handtekening voor ontvangst, alléén huisadres).  PostNL is daarna verantwoordelijk voor het leveren van uw pakket (we hebben geen controle over de snelheid van levering).
PostNL pakketservice biedt het pakket 1x aan bij het door u opgegeven afleveradres. Bij niet thuis gaat het pakket automatisch naar een PostNL afhaallocatie (hier blijft de bestelling ong. 1 week liggen), u kunt zelf het pakket volgen via de Track & Trace hierop is ook te zien op welke locatie u het pakket kunt afhalen.

Heeft u de PostNL app? Dan kunt u meldingen instellen (push-berichten). U krijgt dan bericht over de status van uw pakket.