• Grootste aanbod van Nederland
  • Ruim 45 jaar ervaring
  • Snelle levering
  • Grote voorraad

Modelleurs luxe zwart handvat Lijnentrekker - ballpointstylus

Lijnentrekker: Wordt veelal gebruikt om ontwerpen op het leer aan te brengen (erin over te brengen (overtrekken) of erin te tekenen uit losse pols). Ook kan het worden gebruitk voor stippling, matting en het maken van texturen zoals Hout en boomschors. Ook wordt deze modelleur gebruikt om evt. gaatjes bij het vlechten groter te maken.

Kogelmodelleur: Wordt veelal gebruikt om kleine peervormige schaduwen (impressies) te maken in uw lederen toolingontwerp. Ook kan deze tool worden gebruikt voor de zogenaamde stippling techniek. Zie onderstaande boeken voor meer informatie.

Spatules: Worden gebruikt voor kleine peervormige schaduwen (impressies) in het lederen toolingontwerp. Het modelleren rondom een figuur en voor het bol maken van het ontwerp (dit doe je aan de achterkant van het leer) Maar ook voor het overbrengen van het geometrische stempel raster.

Pro petal (Deerfoot): Kan worden gebruikt voor het liften, van bijv. blaadjes, neusgaten etc. in uw lederen toolingontwerp. Hiervoor kunt u het beste wel de Pro petal slijpen en polijsten (dit hoeft niet!). Ook kan het worden gebruikt voor de techniek beveling en matting in uw lederen toolingontwerp (zie onderstaande boeken voor verdere uitleg).

 

Mogelijk interessant: De boeken 'Tech-Tips', 'Pictorial Carving' en ' Figure Carving Finesse' laten zien doormiddel van illustraties wat er allemaal mogelijk is met deze modelleurs. Een kleine uitleg is te zien in het book ' Leathercraft Tools' .

Titel Modelleurs luxe zwart handvat Lijnentrekker - ballpointstylus
Artikelnummer 808.18